ilustración deportes, kayak en mont-rebei

A Zenith Experience tenim moltes modalitats de sortides dissenyades per satisfer tot tipus d’interessos, necessitats i tipologies de grups.

1, 2, 3 DIES...

Hem creat rutes d’1, 2 i 3 dies que combinen tota mena de recorreguts, paisatges, activitats i nivells de dificultat per la zona del Montsec, però també en podem crear de moltes altres si ens ho demanes.
Mira aquí les rutes que ja tenim pensades perquè coneguis la zona i te n’enamoris:

NO TROBES LA RUTA QUE BUSQUES?
Cap problema!

Si no trobes res que s’ajusti al teu pressupost, al temps del qual disposes, a les activitats que vols fer o al tipus de grup, emplena aquest formulari de preferències i et farem una proposta de ruta.*

VOLS ANAR PEL TEU COMPTE?

Si ets amant del “do-it-yourself”, ja coneixes la zona i vols anar absolutament pel teu compte, demana’ns el material i la informació que necessitis i t’ho preparem tot a la nostra central d’Àger.

QUAN ÉS RECOMANABLE CONTRACTAR UN GUIA?

  1. Quan cap persona del grup té experiència en l’esport d’aventura que es vol practicar.
  2. Quan cap persona del grup té experiència en rutes autònomes per muntanya.
  3. Quan vols fer rutes no circulars i necessites suport logístic per terra i aigua.
  4. Quan vols conèixer a fons la història, la cultura, la natura i la gastronomia de la zona, explicades per experts locals.
  5. Quan a part de contemplar el paisatge i fer esport vols perfeccionar la teva tècnica i aprendre coses noves sobre l’esport d’aventura que t’agrada.

+ SEGURETAT + CONEIXEMENT DE LA ZONA + APRENENTATGE TÈCNIC

VOLS CONÈIXER UNA BARCELONA DIFERENT?

Posa’t en contacte amb Kalipolis, el nostre partner a Barcelona, i obté un 10% de descompte en una ruta guiada diferent.