PARTNERS

zenith_bird_alone-01

A Zenith Experience només treballem amb empreses locals que cuiden, protegeixen i fan avançar el territori. Empreses que respecten el seu paisatge, la seva fauna i flora, la seva gent, la seva cultura, gastronomia i idiosincràsia, alhora que impulsen el progrés i la qualitat de vida de tots els habitants de la zona.

En aquest apartat et volem presentar breument totes les empreses, persones i entitats que cada dia ens ajuden a fer realitat el projecte de Zenith Experience a la regió del Montsec.

cata vinos lleida

CELLER CASTELL DEL REMEI

Castell del Remei és un celler centenari en una finca històrica de la denominació d’origen Costers del Segre, on els primers vestigis d’activitat vinícola es remunten a l’any 1780. És també el primer celler català construït segons el model tipus bordelès de château envoltat de vinyes. Es nodreix dels raïms procedents de la finca i està dirigit pel seu propietari, el vitivinicultor Tomàs Cusiné, reconegut enòleg, considerat un dels millors assemblador de vins.

parc astronomic del Montsec

PARC ASTRONÒMIC MONTSEC

La serra del Montsec ha estat reconeguda des de fa molts anys com un dels indrets que mostren unes condicions d’observació astronòmica excepcionals tant pels seus condicionants meteorològics com per la baixa afectació de la contaminació lumínica. L’any 2012 va ser declarada Destinació Turística Starlight, una certificació que acredita que el cel del Montsec és un dels millors llocs del món per fer observació astronòmica i gaudir de la llum de les estrelles.

mas-garcia-muret2

MAS GARCÍA MURET

El Celler Mas García Muret es troba en una finca originària del 1756 envoltada de 70 hectàrees de terreny, de les quals 19 estan plantades de vinya i la resta d’avellaners, oliveres i cereals. El celler dirigeix l’elaboració i comercialització de vins de gran qualitat que uneixen tradició i modernitat, des de la verema a mà fins a les tecnologies de processament més modernes.

botigues museu

BOTIGUES MUSEU SALÀS PALLARS

Salàs ha apostat per una proposta museística menys coneguda i explorada: l’ambientació de botigues d’època a partir de la recuperació i exposició dels béns de consum quotidians generats des de la segona revolució industrial (segona meitat del segle XIX) fins a les acaballes del franquisme (finals dels 70).

Formatges Vilavella de la región del Montsec

FORMATGES VILAVELLA

A Vilavella treballem exclusivament amb llet orgànica de cabra de producció pròpia. Actualment elaborem fins a 8 varietats de formatges de cabra artesanals, que ben aviat portaran el segell de producte ecològic. També produïm i venem anous, raïm, mel, mató, oli i vi, tot artesanal.

Castell Encus de la región del Montsec

CASTELL D'ENCÚS

Una terra recuperada per tornar als seus orígens. La missió de Castell d’Encús és la d’obtenir vins d’alta qualitat. Per això tenim plantades 23 hectàrees en alta densitat i seguim els estrictes criteris de l’agricultura orgànica. La finca medieval on es troba el celler gaudeix d’un important nombre de trulls de fermentació esculpits a la pedra pels monjos hospitalers, una particularitat que augmenta encara més la singularitat dels nostres vins.

terrer de pallars

TERRER DE PALLARS

Situat al poble medieval de Figuerola d’Orcau, el nostre celler es troba en una casa datada de l’any 1703, amb parets de pedra i roca. Les vinyes estan plantades a 650 metres d’alçada, amb sòl franc-calcari i clima continental. Els nostres vins CONCA D’ORCAU, un vi blanc 100% macabeu fermentat en bóta, i el CONCA DE TREMP, un negre criança fet amb merlot i cabernet, són els nostres productes estrella.

img_8252

XARCUTERIA-CARNISSERIA PARÍS

La Carnisseria París està regentada per un mestre xarcuter artesà. Sempre oferim als nostres clients productes d’elaboració propia de la millor qualitat. Molts dels nostres elaborats son tradicionals, però tambe tenim molts productes innovadors, entre els quals trobem diversos farcits, burgers especials, pastissos de carn i fiambres multicolor.

Som distribuïdors i importadors oficials de material d'Ala Delta i Parapent